Senzacija u režiji Srbina: Kecmanović izbacio Zvereva!

Autor:

Sport

14.08.2019

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Miomir Kecmanović se plasirao u osminu finala mastersa u Sinsinatiju pošto je napravio iznenađenje i savladao Nemca Alekandra Zvereva sa 6:7, 6:2, 6:4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miomir Kecmanović

Nemački teniser Aleksander Zverev bio je uspešniji u prvom setu protiv Miomira Kecmanovića, ali je u drugom ipak bolji bio srpski teniser, u tome mu je pomogao na neki način i sam Zverev.

Nemac je u prvom setu (7:6) napravio čak osam servis grešaka, dok je u drugom (2:6) napravio šest što je njegov rekord ne samo u sezoni, već u celoj karijeri! Sedan puta je pogađao mrežu prilikom drugog servisa, što se nijednom drugom teniseru nije dogodilo.

Mogao je Kecmanović ranije da dobije sedmog tenisera sveta. Imao je prednost brejka u prvom setu, ali nije ju je sačuvao do kraja i posle taj brejka Zverev je bio bolji i dobio ga 7:4. Ipak, bolju igru Kecmanović je krunisao u drugom setu, koji je ubedljivo dobio 6:2 i zasluženo izborio treći set.

U odlučujućem setu dva puta je imao brejk prednost. Jednom je uspeo da vrati Zverev, ali drugi put nije. Kecmanović je iskoristio drugu meč loptu i prošao u osminu finala, gde ga čeka pobednik meča Tiafo - Agut.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading