Ovo se čekalo, neočekivana poruka iz Amerike: ĐOKOVIĆ je najbolji svih vremena!

Autor:

Sport

10.08.2019

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to se dešva... Ozbiljna pohvala za našeg Novaka Đokovića stigla je iz Amerike. Prema rečima novinarke lista USA tudej Danijele Šnajder Srbin je bolji od Rodžera Federera i Rafe Nadala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Godinama se već vodi polemika ko je najbolji teniser svih vremena. Mnogi stavljaju našeg asa u drugi plan, a konačno je i iz SAD stiglo veliko priznanje.

- Đoković bukvalno cepa majicu. On time pokazuje glad za trofejima, što druga dvojica, Nadal i Federer, nemaju. On je uznemirivač grupe, onaj koji je drma teniski svet svojom naizgled neraskidivom fleksibilnošću. Statistika dokazuje da je najveći igrač svih vremena. Ima sve osim obožavatelja na tribinama - rekla je ona.

Ova dama je nastavila u istom ritmu.

- U prilog mu ide i međusobni skor s Federerom i Nadalom. Protiv Rodžera vodi rezultatom 26-22, a protiv Rafe sa 28-26. Pobedio je Federera u sva tri finala Vimbldona koje su igrali, a na tom turniru je izgubio samo jednom od njega, još u polufinalu 2012. godine. Novak je takođe samo jedan od dvojice igrača koji su pobedili Nadala na Rolan Garosu. Đoković ima sposobnost da ih pobedi na svim podlogama, uključujući i one na kojima su ova dvojica bili najviše dominantni - zaključila je Danijela Šnajder.

Za kraj ona je dodala i da su godine na strani Novaka Đokovića i da su velike šanse da prestigne Federera po broju grend slem trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading