Milojević u polufinalu!

Autor:

Sport

02.08.2019

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Nikola Milojević plasirao se u polufinale čelendžera u Liberecu, pošto je u vrlo uzbudljivom meču bio bolji od domaćeg predstavnika Jiržija Veselog sa 7:6 (2), 1:6, 6:2.

RepublikaFoto: PicBon.com/milojevic__nikola
Nikola Milojević

Duel trećeg i 11. nosioca trajao je dva sata i 13 minuta.

Iz ponora se izvukao Milojević, pošto je u prvom setu spasao čak četiri set lopte rivala. Vodio je Veseli sa 5:1, a uprkos jednom ispuštenom brejku, lako je došao u priliku da dođe do seta. Ipak, podigao je nivo igre u završnici Srbin, pa se izborio za dodatni gem.

Uz dva mini brejka, 180. teniser sveta se pokazao boljim u tajbrejku pa je oteo set rivalu.

Sve to je naplatio 135. igrač na ATP listi u nastavku. Dominantan je bio Veseli, pa je do drugog seta došao prepustivši rivalu samo gem.

Istom merom je uzvratio Milojević u trećem. Pretio je Srbin od samog početka, da bi slomio otpor rivala u četvrtom gemu, a onda došao i do pobede.

Naredni rival Milojeviću biće 534. teniser sveta Pavel Nejedli.

Inače, Srbin je ove sezone na čelendžerima već tri put igrao polufinala. Do finala je stigao u Barleti, a gubio je u Seulu u Nančangu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading