Bolan poraz Kecmanovića, međutim Srbin ima ogroman razlog za slavlje!

Autor:

Sport

02.08.2019

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Miomir Kecmanović izgubio je od Slovaka Norberta Gombosa 1:6, 6:3, 7:6 u trećem kolu turnira iz Serije 500 u Vašingtonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kecmanović u Top 60

Posle povrede Kevina Andersona, Gombos je kao "srećni gubitnik" upao direktno u drugo kolo, a tu je savladao Adrijana Manarina. Činilo se ipak da je tu kraj za 130. tenisera sveta jer je Kecmanović ubedljivo osvojio prvi set.

Međutim, Slovak već na startu drugog seta pravi brejk, Kecmanović ga vraća za 4:3, ali Gombos odmah pravi novi brejk i bez izgubljenog poena u narednom gemu overava drugi set. 

Odlučujući set bio je tvrd, Kecmanović je spasao jednu brejk loptu, a odlučivao je taj brejk u kojem je Gombos bio čvršći i osvojio je poslednja tri poena za konačni trijumf.

Uprkos bolnom porazu, Kecmanović je obezbedio rang karijere, prvi put će biti u Top 60 i trenutno je projektovan na 57. mestu. 


Sa druge strane, Gombos će se za plasman u polufinale boriti sa Nikom Kirjosom, koji je bio bolji od Jošihita Nišioke sa 6:2, 7:5.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading