Nadal se jedva psihički oporavio posle poraza na Vimbldonu, evo šta planira dalje!

Autor:

Sport

31.07.2019

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi teniser sveta Rafael Nadal je poslednji meč odigrao u polufinalu Vimbldona, kada je poražen od Rodžera Federera, a taj poraz mu je teško pao... Španac čini sve da bi bio spreman za predstojeće turnire, a postoji mogućnost da posle Rodžers kupa zaigra u Sinsinatiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

Nadal je u odsustvu Novaka Đokovića postavljen za prvog nosioca na predstojećem Rodžers Kupu, na kome brani titulu. U Montrealu neće biti ni Federera.

- Trebalo mi je vremena da se oporavim posle poraza u Londonu. Morao sam da se isključim iz svega. Sada već uveliko treniram. Rekao bih da sam ove godine postavio dobru osnovu, fizički sam spreman. Ukoliko ne bude nekih nepredviđenih situacija, uveren sam da mogu da se takmičim na vrlo visokom nivou. Otputovaću uskoro u Kanadu, kako bih stigao da se aklimatizujem- rekao je Nadal.

Španac Rafael Nadal ne isključuje mogućnost da posle Rodžers Kupa zaigra i na Mastersu u Sinsinatiju.

- Videćemo. Ništa ne isključujem. Sve zavisi od toga kakav ću rezultat da ostvarim u Montrealu. Prioritet je da maksimalno spreman budem za US Open i sve je u službi toga- rekao je Nadal.

Rodžers kup na programu je od 5. avgusta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading