Skandal: Bivši teniser govorio o najboljem svih vremena, Novaka zanemario!

Autor:

Sport

30.07.2019

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnju peruansku teniser Luis Orna smatra da su Rodžer Federer i Rafael Nadal najbolji u istoriji belog sporta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

Peruanac nije mogao da se odluči iz među Švajcarca i Španca, a iz rasprave je potpuno izostavio Novaka Đokovića.

- Između njih dvojice sam uvek na 50-50. Ono što jedan nema ima drugi. Igrao sam protiv obojice i sa Nadalom imam dobar odnos jer smo zajedno igrali golf. Obojica su jedinstveni. Rafa je fenomenalna osoba, Rodžer je neverovatno skroman - istakao je Orna.

Osvajač dve titule na ATP turu je možda i najveći uspeh u karijeri doživeo 2003, kada je izbacio Federera sa Rolan Garosa u prvoj rundi takmičenja.


- Pobedio sam Rodžera Federera. Svaki put, na svakom Grend slemu, oni se prisete poslednjeg puta kada je Rodžer ispao u prvoj rundi i sete se mene - rekao je Orna, koji je iste godine na Vimbldonu doživeo osvetu od Švajcarca.

On je finale Australijan opena 2017, kada je Federer osvojio novi Slem pobedivši Nadal u finalu, nazvao "najgledanijim teniskim mečom u istoriji tog sporta".

- To je bilo fantastično, mora biti najgledanije finale u istoriji tenisa. Nijedan navijač ni Federera ni Nadala nije mogao da zamisli da će se oni vratiti na taj način. Jedan od najvećih epika svih vremena - zaključio je Peruanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix

31.07.2019 06:02

Nole, citas li ti ovo? Evo zbog cega je vredno da se zaista potrudis da im potuces sve njihove rekorde! Pomozi Boze da ih sve redovno gazis na GS-ovima i da dugo, dugo vladas svetskim tenisom kako bi sve bitne i nebitne proroke potukao i utisao im sve njihove sumnje koje ovako s vremena na vreme izjavljuju. Napred velikane nass!