Ovo je najveća uvreda za šampionku Vimbldona, SImonu Halep!

Autor:

Sport

21.07.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener rumunske teniserke Simone Halep Danijel Dobre govorio je o njenim ljudskim kvalitetima, o disciplini, radnim navikama i osobinama koje su je dovele do osvajanja Vimbldona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Simona Halep

Rumunka je do trofeja na Gren slemu na travi stigla pobedom nad Serenom Vilijams u finalu i tako ostvarila najveći uspeh karijere.

 - Ona nikada ne kasni, možete li to da zamislite? To za nju ne postoji. Kašnjenje je uvreda. Čini vam se da je to obična, svakodnevna stvar, ali u sportu disciplina pravi ogromnu razliku između toga da li lopticu udarite dva centimetra izvan ili unutar terena. To vas dovodi do savršenstva - rekao je Dobre.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Simona Halep

On je dodao i da su odricanja zaštitni znak Simonine karijere.

 - Ona je idealan sportista, kompletna, skoro savršena, pošto savršenstvo ne postoji. Poznajem je iz juniorskih dana. Radio sam tada i sa drugim devojčicama njenog uzrasta i ona je bila jedina koja je mogla da osvoji neki turnir tada", objasnio je trener rumunske teniserke - zaključio je Dobre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading