Nikad jači US Open, Novak predvodi tenisku elitu, Srbija sa još pet sigurnih učesnika u Njujorku!

Autor:

Sport

18.07.2019

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković predvodi prijavljene učesnike za nastup na US openu, a mesto u glavnom žrebu zahvaljujući zaštićenom "renkingu" ima Janko Tipsarević, objavili su organizatori.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Pored njih, Srbija ima još četvoricu sigurnih takmičara na gren slemu u Njujorku u muškom singlu - Lasla Ðerea, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića i Miomira Kecmanovića.

Prijavljeni su i asovi poput Rodžera Federera, Rafaela Nadala, kao i još trojica bivših šampiona Stan Vavrinka, Marin Čilić i Huan Martin Del Potro, s tim da je nastup Argentinca neizvestan zbog povrede.

Poslednje mesto u glavnom žrebu zauzima Marsel Granoljers, 98. teniser sveta, a uz Tipsarevića zaštićeni su Tomas Berdih, Vasek Pospišil, Jozef Kovalik, Stiv Darsis i Sedrik-Marsel Štebe.

Ostali će morati da se bore kroz kvalifikacije do glavnog žreba, a posle toga takmičenje počinje 26. avgusta i traje do 8. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading