Rodžer pobedio Nadala, pa ishvalio Novaka!

Autor:

Sport

12.07.2019

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodžer Federer, švajcarski teniser, govorio je o polufinalnom meču Vimbldona protiv Rafaela Nadala i finalu sa Novakom Đokovićem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Federer je u polufinalu savladao Nadala sa 3:1 u setovima.

Švajcarac je zadovoljan nivoom prikazanog tenisa.

- Bilo je sve teže kako je meč odmicao. Rafa je imao nekoliko sjajnih poena, za ostanak u meču. Bio je to duel na veoma visokom nivou - rekao je Federer posle meča i dodao:

- Najveći i najteži poeni na meču su priprali meni. Bilo je teški i dugih razmena. Prvi set je bio dug, stigao sam do vođstva i probao da ga zadržim. U drugom je Rafa igrao fenomenalno, bio je agresivan. Uživao sam na terenu sa njim.

Federer je pobedio Nadala četvrti put u poslednjih pet mečeva (ako se ne računa jedna predaja Nadala) i smanjio prednost Španca u međusobnim duelima na 24-16.

U finalu teniski svet je spreman za novi klasik Federer – Đoković.

- Novak je igrao odlično u polufinalu, bio je sjajan. On brani titulu i pokazao je zašto je najbolji. Nadam se da ću moći da mu se suprotstavim na pravi način i pobedim ga, ali biće to veoma teško. Radujem se tom finalu - zaključio je Federer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading