Koko Gof: Potpuno je ludo šta se sve izdešavalo

Autor:

Sport

08.07.2019

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka tinejdž teniska senzacija Koko Gof okončala je bajkoviti nastup na trećem Gen slemu sezone. Nakon ispadanja sa Vimbldona, 15-godišnjakinja je govorila za medije o tome šta je naučila tokom impresivnog izdanja u Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Koko Gof

Rumunka Simona Halep slavila je sa 2:0 u setovima i tako se plasirala u svoje treće četvrtfinale Vimbldona u karijeri.

- Mnogo sam naučila tokom ovog Vimbldona. Saznala sam kako je to igrati pred velikom publikom i biti pod pritiskom. Zaista sam zahvalna zbog tog iskustva. Danas se nisam osećala spremno 100 odsto, imala sam i problema sa stomakom, ali moram da kažem da je Simona igrala sjajno - rekla je Koko Gof.

- Da mi je neko prišao pre šest nedelja i rekao da ću biti miljenica londonske publike, da ću igrati u četvrtom kolu bez ikakvog razmišljanja bi mu rekla da je lud. U Parizu sam ispala u drugom kolu kvalifikacija, a u Londonu sam dogurala do druge nedelje. Veoma sam ponosna na sebe. Bila sam vrlo uporna, borila sam se za svaku loptu - to je kvalitet koji ranije nisam imala - izjavila je igračica iz Atlante.

Zatim je Gof govorila o tome po čemu će najviše pamtiti svoj prvi Vimbldon.

- Sigurno je glavni utisak publika, bili su sjajni na svakom meču. Sada ne znam da li bih mogla da izaberem favoritkinju da osvoji trofej. Nisam mnogo stizala da gledam mečeve - rekla je Gof, a zatim su joj novinari postavljali pitanja koja nisu striktno vezana za tenis, kao npr. ko su joj uzori van teniskog terena:

- Imam – to su Bejonse, Rijana i Mišel Obama – ona me je čak i pohvalila na Tviteru, a to mi je mnogo značilo. Potpuno je ludo šta se sve izdešavalo za ove dve nedelje - izjavila je tinejdžerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading