Šmekerski: Novak čestitao Poljaku na dobrom meču

Autor:

Sport

05.07.2019

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U bogatoj karijeri Novaka Đokovića mnogo tenisera se našlo sa druge strane mreže, ali ne i mladi Francuz Ugo Umbert, koji bi mogao da mu bude protivnik u osmini finala Vimbldona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je u petak posle nešto više od tri sata igre slavio protiv Hurkača, a na pitanje novinara da prokomentariše potencijalne rivala u četvrtoj rundi ubeđeno je govorio o duelima protiv Umberta.

- Pokušavamo da uradimo pripremu pred početak meča. Mladi dolaze. Igrali smo jednom ili dva puta. Mladi izazivaju bolje, a brzo će doći vreme kada će i oni početi da osvajaju turnire - rekao je Novak posle meča. 

Komentarišući duel protiv Hurkača Đoković je čestitao Poljaku osvojen set istakvaši da je sasvim zasluženo slavio.

- Čestitam Hubertu. Borio se, igrao dobro, servirao, pogađao udarce i zasluženo je osvojio set. Svaki od nas se suočava sa uslovima na različite načine. Posle dva seta pokušao sam da sačuvam servis i vratim što više lopti na protivnikom - ocenio je Đoković.

Novaka sada očekuje dva dana pauze pa u ponedeljak nastvalja turnir duelom protiv boljeg iz meča spoemntug Umberta i talentovanog Kanađanina Feliksa Ožera Aliasime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading