(VIDEO) Đoković ima važnu poruku za sve!

Autor:

Sport

04.07.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak ovogodišnjeg EXIT festivala označiće i početak nove nacionalne humanitarne kampanje "Da i za mene bude mesta - izgradimo vrtiće zajedno" koju organizuju Fondacija Novak Đoković i Exit Fondacija, uz podršku RTS-a.Tim povodom, najbolji teniser sveta Novak Đoković obratio se video porukom i pozvao sve da podrže akciju prikupljanja pomoći za predškolske ustanove na teritoriji cele zemlje.

RepublikaFoto: youtube.com/EXIT Festival
Novak Đoković se uključio u humanitarnu akciju

Za ovu namenu za sve korisnike domaćih mobilnih operatera otvoren je poseban humanitarni broj 2205, koji simbolično predstavlja datum Novakovog rođendana, a cena poruke iznosi 100 dinara. 

- Zdravo, moje ime je Novak Đoković i želim vam dobrodošlicu na EXIT festival 2019. Zamolio bih vas da podržite zajedničku kampanju Fondacije Novak Đoković i EXIT Fondacije kako bi izgradili što više vrtića u Srbiji sa ciljem da za svako dete ima mesta i da svi mališani imaju pristup predškolskom obrazovanju. Pošaljite poruku na 2205 ili donirajte preko paypal.me/novakfdn. Hvala vam puno na podršci i uživajte u festivalu poručio je Đoković.

Prvi cilj na ovom putu je da se tokom četiri dana trajanja festivala prikupi 18.450.000 dinara za rekonstrukciju i dogradnju vrtića "Lasta"

 u naselju Čenej u Novom Sadu, koji trenutno pohađa 88 dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading