(FOTO) U bludničenju bi ga sigurno pobedio: Kirjos lumpovao noć pred meč sa Nadalom!

Autor:

Sport

04.07.2019

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac Nik Kirjos igra sa Rafaelom Nadalom u drugom kolu Vimbldona, ali umesto da se priprema i odmori za meč kontroverzni teniser je previše opustio. Australijanac je uživao u ispijanju pića i ćaskanju sa devojkama u pabu u blizini teniskog kompleksa u Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos

Prozivao je Rafaela Nadala, Novaka Đokovića, pa Rolan Garos, vikao na sudiju, pa smo samo čekali kada će napraviti novi eksces, nije mu dugo trebalo.

Teniski komentator i novinar Migel Seabra napisao na Tviteru da je nazdravio sa Kirjosom.

- Upravo sam nazdravio sa Kirjosom u Dog&Fox. Potpuno je opušten, smeje se sa prijateljima, ćaska sa devojkama, pije. "Volim Eštoril Open, rekao mi je. Prilično neuobičajena priprema za blokbaster, uh? Volim to -  napisao je on.

Portugalac se oko četiri časa iza ponoći ponovo oglasio.

- Moram da dodam da je Nik napustio Dog&Fox dva sata pre mene. Što znači da uopšte nije ostao do kasno. Mislim da će biti spreman za duel sa Nadalom, baš kao i Rafa. Svako na svoj način. Ne mogu da dočekam da vidim taj meč.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading