"Rakovičko leto" počelo otvaranjem škole tenisa!

Autor:

Sport

03.07.2019

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Rakovici je na teniskim terenima hotela "DMB" sa radom počela besplatna škola tenisa, koju je organizovala Gradska opština Rakovica u saradnji sa teniskom sekcijom Atletskog kluba "21. maj". Besplatna teniska škola otvorena je u sklopu manifestacije "Rakovičko leto", namenjena je deci od prvog do četvrtog razreda sa Rakovice, a trajaće tokom jula i avgusta.

Besplatnu tenisku školu otvorio je predsednik Gradske opštine Rakovica Vladan Kocić, koji je pozdravio polaznike i trenere. Kocić je mališanima poželeo da vredno treniraju i da se zabave, ali i da pokažu šta su naučili na turniru "Rakovica open" koji se organizuje u oktobru u sklopu obeležavanja Dana opštine Rakovica.

Školu tenisa trenutno pohađa više od 200 polaznika, a upis je i dalje otvoren.

Otvaranju škole tenisa prisustvovali su i član Veća GO Rakovica Miloš Simić, pomoćnik predsednika GO Rakovica Bojan Bogdanović i član Veća grada Beograda zadužen za sport Filip Marjanović.

Osim besplatne škole tenisa, tokom manifestacije "Rakovičko leto", Gradska opština Rakovica je za mališane organizovala besplatnu školu plivanja i gitare, za dame je organizovan besplatan fitnes, za sve zainteresovane organizovane su škole pevanja, izrade nakita, dok će u avgusti početi i škola dekupaža.

Mališani će tokom "Rakovičkog leta", svakog petka i subote od 18 časova, imati priliku da uživaju u besplatnim kreativnim radionicama na jednoj od četiri lokacija u opštini (na platou kod "Mekdonaldsa" na Vidikovcu, u Parku japansko-srpskog prijateljstva na Miljakovcu, u Osnovnoj školi "Vladimir Rolović" na Petlovom brdu i na platou ispred Mesne zajednice "Avala grad" u Resniku).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading