Beker iznenadio sve: Pored živog Novaka, njemu je Rodžer najveći favorit na Vimbldonu!

Autor:

Sport

02.07.2019

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker nije želeo konkretno da kaže, ali po svemu sudeći veruje da je trofeju na Vimbldonu Rodžer Federer bliži nego prvi teniser sveta koji brani trofej osvojen prošle sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Beker

Novak Đoković pobedio je u tri seta Filipa Kolšrajbera, dok Rodžer Federer drugog dana takmičenja u prvom kolu igra sa Džordžom Herisom.

- Uzdržao bih se od toga da budem protiv branioca titule, ali Rodžer Federer igra tako dobro. Zaboravite njegovu prošlost, on je tako impresivan ove sezone! A i to što je igrao na šljaci ga je dodatno fizički ojačalo - kazao je Beker.

Naravno, nije zaboravio Rafaela Nadala, pobednika na minulom Rolan Garosu.

- Nadal ne zaostaje mnogo iza njih dvojice, mogao bi i on da se pokaže ovde, poput branioca trofeja. Ima on izuzetno veliki meč protiv Nika Kirjosa u drugom kolu, to će svi želeti da vide. Njega čeka mnogo teža uvodna nedelja od Novaka i Rodžera - istakao je bivši Đokovićev trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading