Igrao sam dobar tenis ali je Novak bio bolji

Autor:

Sport

01.07.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Kolšrajber je završio takmičenje u singl konkurenciji na ovogodišnjem Vimbldonu već u prvom kolu, a poražen je od Novaka Đokovića u tri seta. Nemački teniser kaže da je protiv prvog igrača sveta dao sve od sebe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Kolšrajber

- Ne možete da budete srećni kada izgubite, ali moram da kažem da sam dao sve od sebe u ovom duelu. Trčao sam za svaku loptu i imao sam dobar stav. Takođe sam igrao tenis na dobrom nivou ali mislim da je Novak igrao bolje. Imali smo teške setove. Uvek sam prvi napravio brejk, a nisam mogao da zadržim prednost dovoljno dugo da bih napravio još više pritiska. Međutim mislim da smo imali odlične razmene. Sve u svemu bio je jak protivnik danas. Igrao je lako na svojim servis gemovima, a ja sam na mojima morao naporno da radim - kazao je Filip Kolšrajber posle poraza od Đokovića.

Novinari su primetili da je Kolšrajber često protivnik Đokoviću i Rodžeru Federeru u prvoj rundi i da Nemac uvek igra dobro u tim mečevima. 

- Rekli bi ste da žreb nije dobro obavljen... Možda - rekao je uz smeh Kolšrajber,

- Naravno da nisam nekad srećan zbog žreba ali prilagođavam se. Verujem u sve što je napravljeno na fer način, tako da ne brinem zbog teškog žreba. To je deo dogovora. Nekad dobiješ nekad izgubiš - kazao je nemački veteran.

On je kazao da sada ide nekoliko dana na odmoru, a zatim će se spremati za turnire na šljaci. Kolšrajber će igrati u Hamburgu i Kicbilu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading