"Svima treba da bude drago zbog Endija"

Autor:

Sport

01.07.2019

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da mu je drago što će Endi Marej ponovo moći da uživa u tenisu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal i Marej

Britanac se nedavno vratio na teren posle petomesečne operacije koja je usledila posle operaciju kuka, koji ga je mučio poslednjih sezona. Marej se za sada koncentriše na dubl, učestvovao je na dva turnira, a na prvom, u Kvinsu, osvojio je titulu u paru sa Špancem Felisijanom Lopesom. Njegov partner na Vimbldonu biće francuski teniser Pjer-Ig Erber, a Marejev plan je da od septembra, posle US Opena, igra i singl.

- Nije da je meni drago što se vratio, svima treba da bude. On je jedan od najvažnijih tenisera na svetu u poslednjih deset godina. Dobra je vest kada se jedan od najboljih igrača vraća. Najvažnije je da može da nastavi karijeru i lično sam izuzetno srećan zbog njega - rekao je Nadal i dodao - Nadam se da će moći da nastavi da igra i singlu. Svakako može ponovo da uživa u tenisu bez ikakvih bolova, koliko sam čuo. To je i najvažnije.


Vimbldon je startovao u ponedeljak, a Mareja i Erbera čeka susret sa Rumunom Marijušom Kopilom i Igom Imberom iz Francuske. Nadalov prvi rival biće Japanac Juiči Sugita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading