Tipsarević i Lajović ubedljivi pred Vimbldon!

Autor:

Sport

29.06.2019

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniseri Janko Tipsarević i Dušan Lajović ostvarili su pobede na egizibicionom turniru Budls i u dobrom raspoloženju dočekuju Vimbldon.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janko Tipsarević

Iskusniji Tipsarević, trenutno 286. igrač sveta, bio je bolji od poziciju lošije plasiranog Britanca Liama Brodija 6:3, 6:2, dok je Lajović identičnim rezultatom savladao Slovaka Martina Kližana 6:3, 6:2. Oba meča trajala su oko sat vremena.

Tridesetpetogodišnjem Janku je brejk u drugom gemu bio dovoljan da osvoji prvi set, a u drugom je još dva puta oduzeo servis rivalu i lako meč priveo kraju. Brodi je imao ukupno pet brejk lopti, ali nijednu nije iskoristio.

Gotovo identičan scenario viđen je i u duelu između 33. igrača sveta i Kližana, trenutno 54. na ATP listi. Lajović je u prvom setu jednom napravio brejk, u drugom još dva puta za siguran trijumf pred početak Vimbldona.

Tipsarević će se na startu najprestižnijeg turnira na svetu sastati sa Jošihitom Nišiokom iz Japana, dok je Lajoviću rival Hubert Kurkač iz Poljske. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading