KAKVA ŠTETA: Kecmanović imao meč loptu za prvu ATP titulu, pa se raspao!

Autor:

Sport

29.06.2019

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da osvoji prvu ATP titulu u karijeri, pošto je poražen od Lorenca Sonega u finalu turnira u Antaliji rezultatom 7:6, 6:7, 6:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miomir Kecmanović

Gledali smo ujednačenu borbu od starta meča, oba tenisera su znala da je ulog veliki, prva ATP titula u karijeri.

Prvi je zapretio Sonego, spasao je dve brejk lopte srpski teniser u 6. gemu. Sonego je konstantno pravio pritisak, a Kecmanović odlično odgovorio kada se lomilo.

Ponovo je Sonego pretio, koji je očigledno igrao bolje u prvom setu, ali mu Miomir nije dozvolio da dođe do seta. Uspeo je devetnaestogodišnje Srbin da spase još 3 brejk lopte u 10. gemu i da izbori taj- brejk jer je servis sjajno funkcionisao.  Kecmanović je sjajno odigrao taj-brejk i slavio u prvom setu posle lavovske borbe.

Drugi set se igrao u istom ritmu, Sonego je bio konkretniji, ali Srbin se nije dao, odluka je ponovo morala da padne u taj-brejku koji je ovog puta pripao Italijanu.

U taj-brejku je Sonegov servis itekako došao do izražaja, uspeo je da snažnim servisima stekne lepu prednost. Kecmanović se borio koliko je mogao, ali je ipak drugi set pripao Sonegu.

U trećem setu, videli smo apsolutnu dominaciju Lorenca Sonega, napravio je čak dva brejka i uspeo da ih potvrdi dobrim servisom i rezultatom 6:1 kruniše sjajnu igru i da tako osvoji titulu ATP turnira u Antaliji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading