NOLE: NE SKIDAM SE ZA DRUGE ŽENE

Autor:

Sport

27.06.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dani ludovanja Novaka Đokovića (32) prošlost su, ali rado ih se seća. Najbolji teniser sveta savladao je Čileanca Kristijana Garina na startu egzibicionog turnira Budls u Londonu (sinoć se sastao i sa Denisom Šapovalovim), a onda se prisetio situacije na istom turniru od pre pet godina, kada je jednoj navijačici poklonio majicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak i Jelena Đoković

- Imao sam neke momente bez majice ovde na Budlsu. Sećam se, bila je tu jedna mlada dama, video sam pre nekoliko dana fotografiju od pre pet-šest godina. Sedela je u prvom redu, ne znam da li je ona sada ovde... Eno je - oduševljeno je rekao Nole voditeljki koja ga je intervjuisala i koja je konstatovala da ga navijačica progoni.

DUPLO RAZOČARANJE

Prvi reket planete obratio se dami uz konstataciju da je očekivao da će doći baš u toj majici, na šta mu je odgovorila da se nadala da će sad dobiti nov poklon jer želi zelenu majicu, odnosno onu koju je nosio na sebi. Đoković je ovaj put morao da je razočara i pokušao da se opravda.

- Znaš, sad sam oženjen, otac sam. Moraću da zadržavam neke stvari privatno. Moramo da poštujemo moju suprugu. Ne mogu da skinem majicu i poklonim je. To je bio slučaj pre pet godina, ali bila je samo majica, da se razumemo - objasnio je Novak uz osmeh, podsećajući sve da je u srećnom braku od 2014. i da ima sina Stefana i ćerkicu Taru.

DOBRA INTERAKCIJA

Đoković je nastavio da se šali sa navijačima i poručio da baš zato voli da igra na egzibicionom turniru pred Vimbldon.

- Imao sam puno lepih trenutaka ovde. Volim Budls turnir jer se na njemu igra dobar tenis, ali i ostavlja mogućnost za interakciju sa publikom. Primetio sam da često čujem zvuk otvaranja flaše, ali mi se čini da unutra nije uvek voda - našalio se Đoković aludirajući na pivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading