Kirjos ne može da uspostavi vezu sa mozgom: Skandal majstor ponovo napao Novaka, da ima imalo stida nikad ga za ovo ne bi optužio!

Autor:

Sport

21.06.2019

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac Nik Kirjos burno je reagovao na pitanje novinara da li bi prihvatio savete najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Ovog puta ga je optužio za nedolično ponašanje na terenu, što je suludo ukoliko uzmemo u obzir skandale koje je Kirjos priređivao na terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nik Kirjos ponovo opleo po Novaku

Kirjos je poslednjih meseci konstantno kritikovao srpskog tenisera, apostrofirao je da Đoković ima potrebu da se svima dopada, kao i  da mu se ne dopada način na koji se raduje.

Nedavno je u razgovoru sa srpskim medijima Novak istakao da ne razume razloge zbog kojih se Nik tako ponaša, ali da nema problema sa tim. 

U međuvremenu je Kirjos učestvovao na turniru u Kvinsu, gde je ponovo priredio šou kritikujući sudije tokom meča. Na konferenciji posle se pravdao kako bi svako trebalo da radi svoj posao maksimalno.

Na pitanje da li bi prihvatio Novakov savet, Nik je ponovo šokirao.

- Zašto bih? Šta on može da mi kaže? Šta? Šta vi mislite da bih dobio kao savet? Ne razumem vas. Zar niste videli kako se on ponaša prema skupljačima loptica, da baca loptice u publiku? To niste primetili? Zašto njega onda ne kritikujete kao mene? Vidim da niste iskreni. Kada budete, moći ćemo da pričamo na ovu temu- rekao je Australijanac.

Kirjosa je u Kvinsu savladao Feliks Ože-Alijasim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Igor

21.06.2019 11:23

Ja stvarno nerazumem zasto se mi kao nacija bavimo sa ovim satrapom, sta je I kako rekao. Pa njega ni njegovi Australianci nevole. U Melburnu na sparingovanju je tako psovao I bio nepristojan posle treninga prema deci koja su ga gledala. Licno znam kakav je to los covek.