Otvorena škola tenisa posetila decu na Kosovu i Metohiji

Autor:

Sport

17.06.2019

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrtu godinu za redom Teniski savez Srbije realizuju sportske dane na Kosovu i Metohiji pod nazivom „Otvorene škole tenisa". Veliki broj mališana okupio se 15. i 16. juna u OŠ „Janko Jovićević" u Goraždevcu kod Peći i u OŠ „Knez Lazar" u Donjoj Gušterici (Gračanica) gde su uz druženje, zabavu i pomoć stručnih trenera, imali priliku da nauče prve korake tenisa.

RepublikaFoto: Promo foto
Puno mališana na prvom treningu

Otvorena škola tenisa bila je prilika da mali sportisti pokažu takmičarski duh, talenat i veliku zainteresovanost za „beli sport",  a željom i upornošću uspeli su da savladaju osnovna pravila tenisa i odigraju svoj prvi meč. 

Dvodnevno druženje proteklo je u znaku  sporta, prijateljstva i timskog duha, a deca iz Goraždevca i Gračanice pokazala su i oduševljenje zbog toga  što je ovaj teniski karavan posetio i njihove škole. Kao znak zahvalnosti na fer pleju, svim posetiocima ove akcije dodeljeni su prigodni pokloni.

RepublikaFoto: Promo foto
Smeh je sastavni deo sporta

Teniski savez Srbije poklonio je školama opremu u vidu reketa, teniskih mreža i lopti za dalju edukaciju dece u teniski sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading