Lajović progovorio o nepravdi prema Đokoviću!

Autor:

Sport

15.06.2019

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svima je jasno da Novak Đoković nema respekt u "belom" sportu kao njegovi najveći rivali Rafael Nadal i Rodžer Federer. O statusu prvog tenisera sveta i osvajača 15 Gren slem titula govorio je i Dušan Lajović, 31. teniser na svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tekst potpisa

- Tu ima više stavki zbog čega je tako, prva je geografski podatak, iz Srbije je i to je u neku ruku manje tržište, manje je poznato, istočna Evropa, uvek su se gledali kao protivnici zapada, a tenis je prilično zapadni sport - kazao je za "Telegraf" Dušan Lajović.

Srpski teniser je potom objasnio da su pre dolaska Đokovića, navijači bili podeljeni.

- Sa druge strane, Nole je poslednji došao tu, bili su Federer i Nadal. Imali smo ljude koji navijaju za Federera ili Nadala, i ako dođe neko novi, on mora da prestanu za ovog svog. To je jako teško, jer kad nekog baš zavoliš, teško prestaješ da budeš fan. To je isto jedna od stavki, da je Nole došao pre Rafe, možda bi više voleli njega i Rodžera. Ako Nole duže bude igrao, može naglo skočiti i njegova popularnost na taj način. Ali i sa ovim, to nije bitno, on je prvi na svetu. To je za njega bitno - rekao je Lajović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading