EVO u koliko sati Đoković igra polufinale Rolan Garosa!

Autor:

Sport

06.06.2019

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković i Dominik Tim meč polufinala Rolan Garosa odigraće u petak oko 15 časova, saopštili su organizatori turnira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Tačnije, srpski i austrijski teniser na teren "Filip Šatrijea" izaći će kada duel završe Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Meč velikih rivala kreće u 12.50, što znači da Đoković i Tim ne bi trebalo da krenu pre 15 časova, a realnije je da počnu i nešto kasnije od toga.

Ukoliko nam Švajcarac i Španac prirede spektakl, moguće je da najbolji teniser sveta počne meč u poslepodnevnim časovima.

Kiša je prethodnih dana stvarala brojne probleme organizatorima, pa bi tako i u petak mogla da pokvari program. Prognoza kaže da su pljuskovi mogući u popodnevnim časovima, ali ne i u poslepodnevnim.

Oko 16 časova trebalo bi da se razvedri i da do kraja dana ne padne ni kap. Videćemo da li će vreme biti na strani tenisera, koji će vas pravovremeno obavešatavati o situaciji u Parizu.

Kada je reč o duelima, Đoković i Tim odigraće deveti meč (6-2 za Novaka), dok će Nadal i Federer "koplja ukrstiti" 39. put (23-15 za Rafu).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading