ĐOKOVIĆ DOBIO PROTIVNIKA: Tim pregazio Hačanova i plasirao se u polufinale Rolan Garosa!

Autor:

Sport

06.06.2019

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se u polufinale Rolan Garosa pobedom nad Rusom Karenom Hačanovim sa 3-0 u setovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dominik Tim

Tim je, lakše od očekivanog, "počistio" Hačanova za manje od dva sata – 6:2, 6:4, 6:2.

Austrijanac je pobedom u Parizu prekinuo niz Rusa, koji je bio u nizu od tri trijumfa zaredom (dva u egzibicionim mečevima), te se plasirao u novo polufinale Otvorenog prvenstva Francuske.

Momak koji je u prethodnoj rundi izbacio Huana Martina del Potra nije pružio očekivani otpor u prvom setu, gde je pretrpeo dva brejka.

U drugom setu, kao i u prvom, nije stvorio nijednu brejk priliku, ali se dobro držao do 4:4. Tada je Austrijanac dodao "gas" i osvojio četiri poena u nizu, za novi brejk.

Hačanov nije imao odgovor na Timovu kompaktnu igru ni u, ispostavilo se, odlučujućem setu i opet je dozvolio protivniku da mu dvaput oduzme servis.

Tim, koji brani finale iz prošle godine, će se u polufinalu Rolan Garosa sastati Novakom Đokovićem, koji je sa 3:0 savladao Aleksandera Zvereva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading