NADAL LJUT ZBOG FONJINIJA: Tri dana im je trebalo da ga izbace

Sport

03.09.2017

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi teniser sveta Rafael Nadal izjavio je da je ljut na organizatore US Opena, jer im je trebalo tri dana da suspenduju Fabija Fonjinija zbog uvreda upućenih na račun sudije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal nezadovoljan organizacijom na US Openu

- Tri dana za to? Ne verujem. On je od tog incidenta pobedio u dva meča. To nije idealna situacija. Bilo bi mnogo bolje da je to učinjeno odmah, a ne tri dana kasnije - rekao je Nadal, preneli su britanski mediji.

Fonjini se putem Tvitera izvinio zbog svog ponašanja.

- Izvinjavam se navijačima i sudiji. To je bio veoma loš dan, ali to ne opravdava moje ponašanje na meču. Iako sam usijana glava i iako sam mislio da sam bio u pravu u većini situacija tokom rasprave, pogrešio sam. Na kraju krajeva, to je samo teniski meč - rekao je Fonjini.

Zbog izbacivanja Fonjinija, plasman u četvrtfinale dublova umesto njega i Simonea Bolelija, obezbedili su Nikolas Monro i Džon Patrik Smit.

Fonjini je kažnjen sa 24.000 dolara, koje će mu biti odbijene od 50.000 dolara, koliko mu sleduje za poraz u prvom kolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading