"Đoković do sada nije imao pravi test"!

Autor:

Sport

03.06.2019

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački teniser Tomi Has kaže da će Novaka Đokovića biti veoma teško pobediti u nastavku Rolan Garosa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Has, nekadašnji drugi teniser sveta i osvajač 15 ATP titula, nada se najjačim mogućim polufinalnim okršajima u Parizu.

- Apsolutno, trenutno on kontroliše stvari, osvojio je već tri Slema u nizu, a sada želi i četvrti. Već je to ostvario 2015/2016, a neverovatan je način na koji igra od prošlogodišnjeg Vimbldona. Video sam i njegove mečeve u Parizu, nije imao pravi test do sada, a nisu ni Rafa ni Rodžer - rekao je Has i dodao:

- Oni su favoriti, a videćemo može li neko da iznenadi. Biće uzbudljivo, biće vrhunski mečevi, za mene bi polufinala iz snova bila Đoković – Tim i Nadal – Federer. Videćemo, Novak je bio odličan u Madridu i u Rimu, biće ga teško pobediti jer deluje da je uhvatio ritam u pravo vreme.

Na konstataciju da bi finale Đoković – Nadal onda bilo finale iz snova, četvorostruki Gren slem polufinalista je rekao:

- Verovatno. Ljudi ne bi bili previše razočarani ni da bude Rodžer. Federer protiv Nadala bi bio veoma intrigantan meč (moguć u polufinalu), s obzirom na to da Švajcarac nema šta da izgubi. Sav pritisak bi bio na Rafi, posebno ukoliko bi Federer krenuo jako i eventualno osvojio prvi set. Finale sa Đokovićem je potpuno druga priča - zaključio je Has.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading