Nemac veruje u pobedu protiv Novaka!

Autor:

Sport

03.06.2019

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredni rival Novaka Đokovića na Rolan Garosu, Jan Lenard Štruf, veruje da može da parira najboljem teniseru sveta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jan Lenard Štruf

Nemac je posle velike borbe u pet setova savladao Bronu Ćorića i tako pokazao da je spreman da igra iscrpljujuće i duge mečeve.

Štruf, čiji je trener nekadašnji Dejvis kup reprezentativac Nemačke Karsten Arijens, rekao je da protiv najboljeg na svetu nema šta da izgubi.

- Ako budem dobro servirao i igrao agresivno, mislim da mogu da ga izbacim iz ritma i dobijem šansu. Ipak, prvo mi je neophodan odmor - rekao je nemački teniser.

Visok je 196 centimetara, kada servira, loptica kao da stiže sa drugog sprata i teško je vratiti. Važi za jednog od momaka koji ne voli ni po čemu da se ističe, veoma je skroman.

- Radili smo na mojoj harizmi na terenu. Želim nekako da pokažem više emocija tokom igre. Za sada sve ide automatski - dodao je teniser iz Nemačke.

Sa Đokovićem je igrao 2017. u Dohi i izgubio u dva seta. Kaže da je ovde situacija drugačija.

- Dopada mi se igra na šljaci. Imate više vremena za reakciju. Imam dobre osnovne udarce, imam sada vremena da ih sve naštimujem i postavim - rekao je Štruf.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading