Tim: Serena Vilijams je loša osoba!

Autor:

Sport

02.06.2019

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominik Tim kaže da je Serena Vilijams svojim postupkom pokazala lošu stranu svoje ličnosti kada je zahtevala da njegova konferencija za medije bude prekinuta kako bi ona održala svoju - koja nije bila zakazana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dominik Tim

Dominik Tim imao je konferenciju za medije posle pobede protiv Pabla Kuevasa u subotu kada mu je rečeno da mora da izađe kako bi se Serena Vilijams obratila medijima nakon poraza od Sofije Kenin.

- Zapravo, nisam bio ljut. Bio sam frustriran nekoliko minuta, to je jednostavno stvar principa. Nije uopšte važno da li sam to bio ja ili neko drugi. Čak sam dao pogrešnu izjavu jer sam rekao da više nisam junior. I da je bio neko od juniora to ne bi smelo da menja stvar, svako od nas mora da čeka na svoj red - rekao je Dominik Tim.

- To je stvar lepog ponašanja. Takođe pokazuje i lošu stranu Serenine ličnosti. Siguran sam da Federer ili Nadal to nikada ne bi uradili - dodao je Tim koji će se u ponedeljak u osmini finala sastati sa Gaelom Monfisom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading