ĐOKOVIĆ DOMINIRA: Italijan počišćen sa terena

Autor:

Sport

01.06.2019

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez izgubljenog seta Novak Đoković se domogao osmine finala Rolan Garosa pošto je savladao Salvatorea Karuza sa 6:3, 6:3, 6:2, posle dva sata i šest minuta igre

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Karuzo je odvažno ušao u meč, nije imao šta da izgubi dok je s druge strane Đoković mnogo grešio, a nije mu prijala ni vrućina, pa je delovao nekako bezvoljno na terenu. Ali, imao je dovoljno snage da u tri seta dobije italijanskog tenisera. 

U borbi za četvrtine Novak Đoković će igrati sa  pobednikom duela Lenard Struf - Borna Ćorić.

Mada ne deluje tako ali Novak je prvi set dobio tek posle 47 minuta igre. Toplo vreme u Parizu mu nije prijalo, ali izborio se sa vrućinom i Karuzom. Jedan brejk mu u je bio dovoljan mada je morao da se bori za svoj servis u tri navrata.

U drugom setu je napravio veliki broj grešaka koje ga na sreću nisu skupo koštale. Oduzeo je Karuzu servis prvo u petom gemu, a onda na servis rivala i realizovao meč loptu za prednost od 2:0.

U trećem setu Đoković je slomio otpor rivala u šestom gemu kada je poveo 4:2, a onda rutinski priveo meč kraju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading