EVO u koliko sati Đoković i Lajović sutra izlaze na teren!

Autor:

Sport

31.05.2019

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmog dana Rolan Garosa na teren će izaći dvojica srpskih tenisra u okviru trećeg kola Gren slema u Parizu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u nedelju, 1. juna, igraće protiv Salvatore Karuza. Noletu će to biti prvi susret protiv Italijana, koji se nalazi na 147. poziciji na ATP listi. 

Karuzo predstavlja jedno od većih iznenađenja u ovoj fazi takmičenja, pošto je u prva dva meča na Rolan Garosu eliminisao Haumea Munjara i Žila Simiona, pritom izgubivši ukupno samo jedan set. 

Đoković i Karuzo igraće na centralnom terenu "Filip Šatrije", a njihov susret na programu je odmah posle duela Simone Halep i Lesije Curenko. Očekuje se da Novak izađe na teren oko 13 časova. 

Meč trećeg kola u nedelju će igrati i Dušan Lajović, koji će na megdan Aleksandru Zverevu, petom nosiocu na drugom gren slemu u sezoni. Duci svakako ima ulogu autsajdera na ovom susretu, ali daleko od toga da će biti bez šansi, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da se Nemac mučio protiv Džona Milmana u prvom kolu. 

Duel Lajovića i Zvereva prvi je na programu na terenu "Simon Matje", a susret će poćeti u 11 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading