KRUNIĆEVA EMOTIVNO SLOMLJENA: Plakala sam i juče i jutros, zakukala sam - teško mi je!

Autor:

Sport

31.05.2019

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandri Krunić je izuzetno teško pao poraz u drugom kolu od Ukrajinke Lesije Curenko.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandra Krunić

Imala je srpska teniserka, u meču koji se igrao u dva dana, priliku da meč reši u svoju korist, nekoliko puta je imala servis gem za pobedu, ali je poklekla i na kraju izgubila , Curenko je slavila sa 5:7, 7:5, 11:9.

- Nisam zaplakala, već sam zakukala! Nikad ne plačem posle mečeva, ali teško mi je bilo psihički. Plakala sam i juče i jutros, bilo mi je muka generalno od cele situacije. Nisam mogla da spavam, od adrenalina, od meča, od toga što moram da nastavim. Prolazila mi je ta meč lopta od juče sto puta kroz glavu, bila je borba i pre izlaska na teren danas, posle mi se sve nakupilo. Najveći razlog plakanja bio je što sam se razočarala u sebe, što nisam ništa promenila danas nego sam napravila istu grešku kao i juče. Izgleda da za sada nisam spremna da igram čvrsto kad je bitno i to je to - istakla je Krunićeva nakon teškog meča.

Priznala je i da je osećala manjak samopouzdanja.

- Pa mislim da jeste nedostatak samopouzdanja, jednostavno i nedostatak tih situacija jer sam dobila dva meča od početka sezone, da ne računam Fed kup. Tokom godine, pre Rolan Garosa, već sam i zaboravila kako izgleda situacija kad imaš meč loptu. Naročito posle ovakve borbe nije lako, uvek se nadaš, uvek je ta klackalica, hajde da ne preforsiram, da ne pogrešim, bolje je da joj dam udarac da odigra ona, da možda pogreši.. Kad to ne upali, pitam se što nisam udarila...Klasika. Na 7:6 i 30:0 sam trebala da udarim, da pritisnem. Ne vredi, to je proces, ja bih volela kad nešto promenim u treningu da meni sve to proradi i na terenu, ali za ove stvari treba i samopouzdanje i vreme i treba više takvbih situacija. To na kraju i pravi razliku i u renkingu i tome ko će dobiti meč. To ko će biti čvršći u ključnim trenucima. Ja na kraju mogu samo da joj čestitam, devojka je zasluženo dobila meč - kaže Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading