Posle dva dana, prekida i meč lopte, Krunićeva eliminisana sa Rolan Garosa!

Autor:

Sport

31.05.2019

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Aleksandra Krunić ispala je u drugom kolu Rolan Garosa nakon što je posle dva dana izgubila od Lesije Curenko sa 2:1 u setovima(7:5,5:7,11:9).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandra Krunić u osmini finala Rolan Garosa!

Meč je imao neverovatne preokrete. Krunićeva je imala set i brejk prednosti (7:5, 3:1), pa je Curenko napravila preokret, izjednačila u setovima (7:5) i vodila u trećem (2:0, pa 3:1), da bi se Aleksandra probudila.

Uspela je Krunićeva sa ivice poraza da napravi obrt, da povede 5:4 u trećem setu i da servira za pobedu. I onda kako to obično biva u ovakvim mečevima, usledila je nova „vožnja“ za gledaoce. Curenko je napravila ribrejk, izjednačila na 5:5, pa je Krunićeva ponovo oduzela servis protivnici i povela 6:5, pa izgubila svoj servis – 6:6.

Nakon što se meč nastavio, Krunićeva je dva puta servirala za pobedu, ali je oba puta Curenko uspela da napravi ribrejk. Seriju brejkova prekinula je Curenko kada je povela sa 9:8, a srpska teniserka je odmah uzvratila i izjednačila na 9:9.

I to je bilo sve od naše teniserke, Curenko je uzela dva vezana gema, iskoristila drugu meč loptu i prošla u treće kolo gde je čeka Simona Halep.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading