Mekinro: Nadal jedino strepi od Novaka na RG!

Autor:

Sport

31.05.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda američkog i svetskog tenisa, Džon Mekinro, kao i većina njegovih kolega u ulozi komentatora, smatra da se Nadal i Đoković prvi favoriti u Parizu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Mekinro, koji je u 1984. igrao u finalu, smatra da Nadal, koji je 11 puta osvajao ovaj turnir ima samo jednog igrača koji može da ga zabrine, Novaka Đokovića.

Čini se da su oba tenisera na drugi Grend slem turnir sezone stigli u impresivnoj formi, napravio je krug tenisera iz kog bi mogao da dođe šampion.

Ipak, ističe da se prva dva igrača sveta o svemu pitaju.

- Rafa deluje nepobedivo. Imamo tu Đokovića, Tima i Fonjinija, ali su oni na drugoj strani žreba. Federer se vratio na šljaku i očigledno je da izuzetno poštuje Nadala. Stan Vavrinka bi mogao da bude prilično opasan, ukoliko bude igrao na najvišem nivou. Cicipas je takođe napredovao, tako da bih mogao da pomenem i njega, ali to je taj krug igrača - poručio je Mekinro.

Kada su u pitanju finalne prognoze "Big Mek" veruje da je Španac u maloj prednosti.

- Nekako, mislim da je Đoković jedini igrač zbog kojeg Nadal treba da strepi. Ipak, i u tom duelu veće šanse bih dao Rafi, bilo bi procentualno 60:40 - zaključio je Mekinro.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading