Mrak prekinuo nalet Srpkinje: Krunićeva se spasila sa ivice ambisa, a sada je nekoliko udaraca deli od ogromnog uspeha!

Autor:

Sport

30.05.2019

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel srpske teniserke Aleksandra Krunić i Lesije Curenko prekinut je zbog mraka pri rezultatu 7:5, 5:7, 6:6. Šteta, jer je Krunićeva bila u naletu, ali će ta odluka biti doneta narednog dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandra Krunić

Do prekida meč je protekao u pravoj reviji brejkova, Krunićeva je napravila čak osam, a 27. teniserka sveta jedan manje.

U prvom setu je bio ključan 11. gem kada je naša teniserka oduzela servis Ukrajinki, a potom odservirala za početnu prednost.

Krunićeva je na startu druge deonice odmah pretrpela brejk, ali je uspela u četvrtom gemu da se vrati. Međutim, Curenkova je uspela da u poslednjem trenutku "brejkne" Srpkinju i izjednači rezultat u setovima.

U trećem periodu igre naša teniserka je gubila sa 4:1, ali je uspela da se izdigne i čak servira za meč. Ipak, Ukrajinka je vratila brejk prednosti, a onda je zbog mraka u Parizu odlučeno da se duel nastavi u petak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading