Vilander ponovo okrenuo ploču: Šta ga je nateralo da promeni mišljenje o Đokoviću?

Autor:

Sport

30.05.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji teniser, Mats Vilander je samo pre nekoliko dana govorio u superlativima o Novakovoj nadmoći, a sada je ponovo prokomentarisao igru Novaka Đokovića i rekao kako sumnja da bi srpski as mogao da osvoji drugi Gren slem u sezoni. Šveđanin je naveo razloge za svoje mišljenje.

RepublikaFoto: Starsport
Vilander ponovo o Đokoviću

- Za sada Novak baš dobro udara lopticu i oseća se veoma prijatno na terenu. Deluje da je veoma gladan i da mu podloga odgovara. Takođe, uneo je i dozu misterije u igru drop-šotovima što znači da je protivnicima teže da mu pročitaju igru. Bekhend mu je veoma jako oružje jer njim pravi neverovatne uglove i otvara teren - analizirao je Vilander Đokovićevu igru tokom Rolan Garosa.

Ipak, Šveđanin iz samo jednog razloga sumnja da Novak može da osvoji titulu na pariskoj šljaci.

- Za njega je jako važno da veoma lako prebrodi uvodne runde. Ali, mislim da ga je turinr u Rimu mnogo iscedio i iscrpeo jer je odigrao tri teška duela u isto toliko dana. Nakon toga je imao samo nedelju dana odmora i mislim da to nije dovoljno. Za njega je važno da u prvoj nedelji takmičenja stekne samopouzdanje, ali i u nekom trenutku da ga protivnik namuči. Ako ne ceo meč, onda bar set ili dva - zaključio je Vilander.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading