Đoković rutinski preskočio i drugu prepreku na Rolan Garosu za samo sat i po vremena!

Autor:

Sport

30.05.2019

13:58 >> 14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković bez većih problema savladao je Henrija Laksonena u drugom kolu Rolan Garosa rezultatom 3:0 (6:1, 6:4, 6:3).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Od početka susreta Novak je zaigrao agresivno i videlo se da želi što pre da reši meč, kako bi imao malo više odmora i vremena da se pripremi za naredno kolo.  Ovo mu je bio prvi susret protiv Laksonena u karijeri, te je zbog toga morao da bude maksimalno oprezan. 

Već u prvom gemu oduzeo je servis Švajcarcu, koji je trenutno 104. teniser sveta. Vrlo brzo stigao je i do novog brejka, te je posle manje od 20 minuta na semaforu pisalo 5:0. Uspeo je Laksonen da se upiše na semafor u finišu prvog dela igre, ali ništa više od toga - 6:1 za Noleta za samo 24 minuta igre. 

Nešto veći otpor Švajcarac je uspeo da pruži u drugom setu, čak i da oduzme servis Novaku u šestom gemu, ali ponovo je srpski igrač pojačao kada je bilo najpotrebnije. Drugi deo igre najbolji teniser sveta dobio je sa 6:4. 

Početkom trećeg seta ponovo je oduzeo servis protivniku i bilo je jasno da će ubrzo završiti meč. U devetom gemu je stigao do meč lopte i iskoristio je nakon jednog od najlepših poena na meču. Na kraju, za samo sat vremana i 35 minuta plasirao se u treće kolo, u kojem će igrati protiv Salvatorea Karuza. Biće to njihov prvi međusobni susret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading