Rodžer priznao: Ne znam ništa o narednom protivniku!

Autor:

Sport

30.05.2019

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodžer Federer priznao je da ne zna mnogo o svom narednom rivalu na Rolan Garosu - Norvežaninu Kasperu Rudu. Zapravo, Švajcarac je istakao da mnogo više zna o njegvom ocu Kristijanu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Kada je Rodžer debitovao u glavnom žrebu Rolan Garosa 1999. godine, do trećeg kola stigao je Kristijan. U petak će u trećoj rundi Federer će igrati sa mladim Kasperom, tada svega šest meseci starim.

- Verovatno više znam o njegovom ocu. Iako ni sa njim nisam nikada igrao - nasmejao se Rodžer. 

- Znam da je Kasper mnogo napredovao, igra odlično na šljaci. Nisam imao mnogo prilike da ga gledam kako igra, ali kada 20-godišnjak stigne do ove faze, onda ima čemu da se nada.

Švajacarac je u svom prvom pojavljivanju na Rolan Garosu od 2015. godine do trećeg kola došao bez izgubljenog seta.

- Osećam se vrlo dobro, pogotovo kada uzmemo u obzir to da nisam ovde igrao prilično dugo. Nisam znao kako će sve izgledati, ali drago mi je da sam se vratio.

Do pobede nad Oskarom Oteom u drugom kolu, Federer nikada nije savladao igrača čije prezime počinje na O na nekom ATP turniru. Švajcarac je u bogatoj karijeri bio bolji od tenisera čija prezimena počinju sa 25 od 26 slova engleskog alfabeta. Nedostaje mu još samo X.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading