Teniser koji stalno "peni" ponosan na sebe: Mirniji sam od Novaka

Autor:

Sport

29.05.2019

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obrni, okreni, Novak Đoković je uvek u centru pažnje. Ovoga puta o našem asu govorio je Benoa Per.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Benoa Per

 Ovaj igrač ima 38 godina, ali u svetu tenisa važi za vrlo živčanog. Ovoga puta govorio je o svom ponašanju, a uporedio se sa Novakom Đokovićem.

- Svi koji me znaju kažu da sam dobar i tih momak, ali me prati ta negativna slika kao tenisera koji "peni" sve vreme. Ljudi kao da čekaju da bacim reket i onda kažu – "to je Benoa kojeg znamo...". Ne, to se dešava svima. Pogledajte Novaka, on je polomio više reketa od mene, mnogo više. Ali nećemo to da uzmemo za zlo... Bio sam mirniji ove godine od Novaka- rekao je Per a prenosi "B92".

On je objasnio da ne shvataju svi igrači isto tenis.

- Morate da razumete da pojedinim teniserima nije ceo život tenis. Nekima je prioritet samo "tenis, tenis i tenis", a nekima poput Kirjosa i Fonjinija je potpuno drugačije. Srećni smo kada izađemo napolje i popijemo piće. Sa Nikom sam izašao dva ili tri puta u noćni provod i sjajno smo se proveli - objasnio je Per.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading