Nadal surovi profesionalac

Autor:

Sport

27.05.2019

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branilac titule na Rolan Garosu Rafael Nadal bez problema se probio do druge runde, pošto je Janiku Hanfmanu prepustio samo šest gemova. Deluje zaista nezaustavljivo, što se nije moglo reći pre samo par nedelja, kada je postizao neočekivano slabe rezultate na šljaci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal

- Teško je tada bilo ubediti se da ću biti u dobroj formi. Ne znam mnogo ljudi koji su ubeđeni u bilo šta u životu. Mislim da kada si u nešto ubeđen da si arogantan. Možeš samo da se nadaš da će se nešto dogoditi. Jedino u šta verujem je naporan rad - rekao je Nadal.

Posle Hanfmana na redu je još jedan Nemac. Takođe se zove Janik, a u pitanju je Maden, sa kojim Nadal nikda ranije nije igrao.

- Da budem iskren, gledao sam Janika prošle godine u Minhenu protiv Zvereva, tako da sam imao neku predstavu. A tu je i YouTube preko kojeg mogu da se vide raniji mečevi. Naravno, drugačije je kada prvi put igraš sa nekim protivnikom.

Na kraju se osvrnuo i na konstatacije ostalih igrača da su uslovi podstiču bržu igru u Parizu nego u Rimu.

- U Rimu je baš brzo. Možda su loptice te koje prave razliku, ali je i sunčano i vruće i loptice imaju dobar odskok. Očigledno je da su i ovde loptice brze, ali ovde mi se sviđa kako odskaču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading