KAKVA ŠTETA: Tipsarević bio na korak od ISTORIJSKOG preokreta, ali na kraju Dimitrov prejak za Srbina!

Autor:

Sport

26.05.2019

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Janko Tipsarević eliminisan je sa Rolan Garosa od Grigora Dimitrova, nakon što je poražen posle velike borbe rezultatom 3:2 (6:3, 6:0, 3:6, 6:7, 6:4).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grigor Dimitrov i Janko Tipsarević

Sjajan meč viđen je u prvom kolu drugog gren slema u sezoni. Janko Tipsarević pružio je izuzetan otpor Grigoru Dimitrovu, trenutno 47. igraču sveta. 

Mnogo brejkova i nesigurnih servis gemova obeležili su prvi set, a tu se bolje snašao Bugarin, koji je prvi deo igre dobio rezultatom 6:3. Drugi set bilo je potpuno pomračenje za srpskog igrača, koji nije osvojio nijedan gem. Glavni razlog toga bila je povreda noge i Janko je imao mnogo problema sa kretanjem, pa je morao da reaguje i lekarski tim. 


Od trećeg seta viđena je potpuno druga priča - Tipsarević se probudio. Dobio taj deo igre sa 6:3, pa potom i naredni deo igre sa 7:6 da bi izborio peti set i potpuno otvorio meč.

Borio se Tipsa u petom setu, dao je sve od sebe, međutim odlučio je jedan brejk u devetom gemu i Dimitrov se uz veliku borbu plasirao u drugo kolo Rolan Garosa. 


Meč je trajao tri sata i 7 minuta, a u narednom kolu Bugarin će igrati protiv Marina Čilića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading