Nadal: Baš me briga jesam li favorit ili ne!

Autor:

Sport

24.05.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser, Rafael Nadal važi za prvog favorita za osvajanje Rolan Garosa, ali "kralj šljake" je ostao uzdržan kada je reč o prognozama dešavanja na pariskoj šljaci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal napada 12. trofej u Parizu

Nadal ove sezone ima priliku da osvoji 12. trofej i produži rekordni niz osvajanja jedinog Gren slema turnira na šljaci, ali ne dozovoljava da ga bilo šta poremeti u psihološkoj pripremi.

- Ne obazirem se previše da li sam favorit ili ne, zanima me samo da odigram dobro i da se lepo osećam. Jedino me interesuje da budem konkurentan - rekao je Nadal dva dana pred početak turnira.

Drugi reket sveta je poručio da se za favorite mogu uzeti još neki teniseri, među kojima je ubrojio i srpskog asa Novaka Đokovića.

- Prihvatam da me mediji stavljaju na mesto glavnog favorita za osvajanje Rolan Garosa, ali osim mene u igri za trofej biće i teniseri poput Đokovića, Tima, Cicipasa, Nišikorija, Federera, Del Potra - rekao je Nadal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading