U čemu je magija Nadalovog "vamos"?

Autor:

Sport

24.05.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako drugi reket sveta još uvek nije dostigao vrhunsku formu, u vazduhu lebdi titula favorita u Parizu! Direktor Rolan Garosa Gi Forže pred početak takmičenja govorio o Rafaelu Nadalu kao prvom "piku" za osvajanje, koji juri 12. trofej u Parizu. Način na koji je Forže govorio o Špancu, uteruje strah u kosti protivnicima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal je prvi favorit teniske javnosti u Parizu

Francuz je govorio o neverovatnoj strasti prema tenisu koju poseduje drugi teniser sveta, koji svaki poen igra sa velikim žarom.

- Pogledajte ga... On će na nekoliko dana biti na Rolan Garosu i vikaće "vamos" od prvog poena prvog meča. On je sa druge planete. On možda ima 300 miliona dolara na svom bankovnom računu, osvojio je sve, ali kad igra i protiv sedamdesetog tenisera sveta on viče "vamos". Kako vreme prolazi, logično je da izgubite deo vatre. Kod njega to nije slučaj - rekao je Forže.

Rafael Nadal u Parizu ne može da igra sa Novakom Đokovićem pre finala, a u prva dva kola čekaju ga takmičari iz kvalifikacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading