"Đoković je bio umoran i mentalno i fizički, više nije dominantan kao pre"!

Autor:

Sport

21.05.2019

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji teniser Aleks Koreča je izjavio da dvojica najboljih tenisera sveta Novak Đoković i Rafael Nadal nisu dominantni kao nekada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

On je istakao da španski teniser nije morao da osvoji turnir Masters serije u Rimu da bi bio favorit na predstojećem Rolan Garosu.

- To je bio poraz za sve njegove rivale, ukoliko je postojala ikakva dilema. Nadal je povratio samopouzdanje i to je pobeda koja stiže u pravo vreme - naveo je Koreča.

On je istakao i da Đoković i Nadal nisu u top formi.

- Turnir u Parizu će nam pomoći da bolje razumemo mnoge stvari, obojica će imati vremena da se odmore. Novak je stigao umoran u finale Rima, i mentalno i fizički. Žreb za Pariz će biti veoma važan, jesu Novak i Rafa superiorni u odnosu na ostale, ali se ta granica smanjila u odnosu na onu od pre nekoliko godina. Recimo, Dominik Tim, Stefanos Cicipas i Sten Vavrinka su im bliže nego ikada - rekao je Koreča.

Žreb za Rolan Garos će biti održan u četvrtak, a mečevi prvog kola kreću u nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading