FEDERER NAJAVIO KRAJ KARIJERE: Evo šta je odgovorio na pitanje da li mu je ovo poslednji Rolan Garos!

Autor:

Sport

21.05.2019

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rodžer Federer svestan je da bi svaki naredni turnir mogao da mu bude poslednji, ali je i dodao da ne veruje da će se ove sezone sasvim oprostiti od šljake.

RepublikaFoto: Ap photo
Rodžer Federer

Švajcarac se posle tri godine vratio na terene sa zemljanom podlogom. Učestvovao je na mastersima u Madridu i Rimu, te se sada sprema za drugi Gren slem u sezoni - Rolan Garos.

- Šta me je navelo da se vratim? Na kraju to je ljubav prema igri. Volim kad sam na terenu i nedostajali su mi navijači - kazao je Federer.

Švajcarac je osvojio 20 Gren slem titula u karijeri, a samo je jednom trijumfovao u Parizu.

- Da li je ovo moj poslednji Rolan Garos? Svaki turnir bi mogao da mi bude poslednji. To nije isključeno. Međutim, ne vidim ovaj svoj dolazak kao oproštaj. Imam želju da igram, to se nije promenilo.

Upitan, kakvi su mi ciljevi na drugom Gren slemu u sezoni, Federer je odgovorio:

- Nadam se da ću ostvariti nekoliko pobeda, možda dočekati drugu nedelju. Ne zna se još žreb, teško je pričati unapred - istakao je Rodžer. Rolan Garos na programu je od 26. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading