Milojević preskočio prvu prepreku na putu ka Rolan Garosu!

Autor:

Sport

21.05.2019

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Nikola Milojević plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Rolan Garos, pošto je u dva seta pobedio Belorusa Egora Gerasimenka - 7:5, 6:3 za sat i 18 minuta igre.

RepublikaFoto: PicBon.com/milojevic__nikola
Nikola Milojević

Dvadesettrogodišnji Milojević, 152. igrač sveta, postavljen je za 21. nosioca i u drugom kolu kvalifikacija sastaće se sa boljim iz duela u kojem se sastaju Francuz Matijas Burg i Italijan Mateo Viola.

Srpski igrač u trećem gemu nije iskoristio brejk loptu, ali jeste u poslednjem, u najvažnijem trenutku prvog seta. Milojević u tom delu meča rivalu nije dopustio nijednu brejk loptu.

Mnogo uzbudljivije je bilo u nastavku meča. Milojević je oduzeo servis protivniku za 2:0, ali je Gerasimov već u sledećem uzvratio i smanjio na 2:1.

U naredna četiri gema oba igrača su bila sigurna na svoj servis, a ključan je bio osmi gem, kada je srpski igrač četvrti put u meču oduzeo servis Belorusu za 5:3. i definitivno prelomio duel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading