TROICKI: Sporije nego što sam mislio

Autor:

Sport

20.05.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Viktor Troicki trenutno je 256. na ATP listi, a posle pobede u prvom kolu kvalifikacija za Rolan Garos kaže da mu je povratak sada teži nego ranije.

Viktor Troicki

- Prošli put kada sam se vraćao praktično nisam ni imao rang, a u roku od tri meseca vratio sam se u Top 100, tako da jeste sve ide sporije nego što sam mislio. Mnogo je teže vraćati se posle povrede, sada sam i malo stariji, pa i telo reaguje drugačije - rekao je 33-godišnji Troicki.

Nekada 12. teniser sveta u prvom kolu kvalifikacija savladao je Konstantina Kravica 6:4, 6:3.

- Morao sam da se prilagodim posle povreda koje sam pretrpeo, malo sam promenio i svoju igru. Morao sam prvo da osetim sve na terenu, da vratim samopouzdanje. Nije delovalo dobro do pre mesec-dva, ali osećam da je bolje i radujem se narednim mesecima - dodao je Viktor. 


U drugoj rundi kvalifikacija Troicki će se sastati sa Džejsonom Kublerom iz Australije, 26-godišnjakom koji je 171. na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading