Nadal udario na Kirjosa posle skandala: On nije normalan, kaznite ga!

Autor:

Sport

17.05.2019

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Nadal, stric španskog tenisera Rafaela Nadala ne može da veruje kako se ponašao Australijanac Nik Kirjos koji je zaradio suspenziju, stariji Nadal je istakao da je ponašanje Kirjosa loše se za tenis.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kirjos na udaru kritika posle skandala

Australijanac je kažnjen oduzimanjem nagradnog fonda i svih bodova, kao i sa dodatnih 20.000 evra.

Kirjosu mu preti dodatna suspenzija zbog prekršaja "uslovne kazne" koju mu je ranije dodelio ATP, a Nadalov stric smatra da ponašanje Kirjosa nije normalno.

- Kirjos je ušao u dinamiku koja mu škodi. Sve što je uradio je loše za tenis i njegovo ponašanje nije normalno. Video sam slike i one su dosta poražavajuće -  rekao je Toni Nadal.

Toni je pozvao ATP da dodatno kazni Kirjosa.

- Prva stvar koju ATP mora da uradi je da tome ne daje publicitet i da maksimalno ograniči vidljivost ovog incidenta, ali Kirjos priziva pažnju javnosti. Da ima drugačiji mentalni sklop on bi davao sve od sebe, ali mu je teško da se bori sa takmičarskim pritiskom. Ono što je uradio ne može pozitivno da utiče na ovaj sport i, na kraju, ne postoji druga opcija sem da se kazni - zaključio je Toni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading