Đoković odgovorio Kirjosu na prozivke!

Autor:

Sport

17.05.2019

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković odigrao je dva odlična meča u četvrtak i tako za nešto više od dva sata uspeo u jednom danu da prođe dva kola Mastersa u Rimu, ali i da sačuva energiju.

RepublikaFoto: Ap photo
Novak Đoković

Nakon drugog meča protiv Filipa Kolšrajbera, u kojem je Novak nemačkom teniseru prepustio samo tri gema (sva tri u prvom setu), srpski teniser dobio je pitanje o Niku Kirjosu. 

Poznato je da je Australijanac nedavno prozivao Đokovića u jednom intervjuu, u kojem se jasno videlo da Kirjos, blago rečeno, ne voli Đokovića.

Međutim, Novak je bez obzira na sve prozivke ostao miran i gospodski se pomenuo u takvoj situaciji. Sličan, gospodski pristup, imao je u odgovoru na pitanje "Šta misli o ludilu Kirjosa na meču protiv Ruda".

- Video sam to, ali ne bih da se izjašnjavam. Ostavljam tu odluku zvaničnicima - kratko je poručio Đoković. 

Podsetimo, Kirjos je pobesneo u trećem setu meča protiv Norvežanina Kaspera Ruda, počeo je da baca rekete i stolice, nakon čega je diskvalifikovan i novčano kažnjen. 

Kada je reč o najboljem teniseru sveta, Novaku Đokoviću, on će ovog petka u četvrtfinalu Mastersa u Rimu igrati protiv Huana Martina del Potra. Meč neće početi pre 21 sat, a ukoliko savlada i tu prepreku, Nole će u eventualnom polufinalu igrati protiv Keija Nišikorija ili Dijega Švarcmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading