EVO kada Đoković danas izlazi na teren u Rimu!

Autor: B92, Republika

Sport

16.05.2019

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel Novaka Đokovića i Denisa Šapovalova u drugom kolu Mastersa u Rimu odložen je za četvrtak, zbog kiše u italijanskoj prestonici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Srbin i Kanađanin će nastupiti treći na Centralnom terenu, pa se njihov duel ne očekuje pre 13 sati.

Program u 10 ujutru otvaraju Naomi Osaka i Dominika Cibulkova, a pre Đokovića i Šapovalova igraće još Žoao Souza i Rodžer Federer.

Turniru u Rimu suočava se sa velikim problemima zbog kiše koja čitavog dana pada u prestonici Italije, što je dovelo do pomeranja termina gotovo svih mečeva, a u jednom momentu je delovalo da čitavog dana neće biti tenisa.

Ipak, organizatori su odlučili da od 19 časova i 30 minuta na centralnom terenu budu najbolji svetski teniser Đoković i 20-godišnji Kanađanin Šapovalov.

Kasnije je termin pomeren za sat vremena, pa se očekivalo da teniski fanovi u Italiji uživaju u igrama prvog reketa planete.

Na kraju dana iz italije stižu vesti da danas u Rimu neće biti tenisa i da će Đoković i Šapovalov u četvrtak odmeriti snage, pošto se u toku dana nisu stekli uslovi da za igranje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading